Post by rempkewlwaltcrowsan on Feb 11, 2022 10:54:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Botworld Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Botworld Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Botworld Adventure 2022 version ▞▞▞
Το Lagging & Force Close τελικά είναι ένα καλό παιχνίδι
Πάει πολύς καιρός από τότε που είχα ένα παιχνίδι Solo Adventure που είναι διασκεδαστικό, καθώς τα περισσότερα από τα άλλα παρόμοια παιχνίδια είναι μόνο διασκεδαστικά και διασκεδαστικά σε λίγες μέρες παιχνιδιού Μέχρι να φτάσετε την αμοιβή για να κερδίσετε ανταγωνιστές, αλλά αυτό ακριβώς και είσαι καλά να πας
Πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά χάλασε τη δεύτερη φορά που το άνοιξα και ξανά και ξανά. Διορθώστε το σφάλμα.
ΟΧΙ γιατι? Δεν λειτουργεί στη συσκευή μου OPPO διορθώστε αυτό 😑
Γιατί διάλεξες ένα από τα πρώτα παιδιά που δηλώθηκε τόσο καλά. Κυριολεκτικά παίζω catch-up γιατί δεν πήρα το ram
Σταματήστε τα περιττά.
Χρειάζεται ένα πολύ, πολύ καλό παιχνίδι για να κάνω την προσπάθεια να γράψω μια κριτική. Αυτό είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια. Ο χρόνος που έχει περάσει σε αυτό το παιχνίδι μου ταράζει το μυαλό θεωρώντας ότι είναι δωρεάν. Οι διαφημίσεις δεν είναι καθόλου πιεστικές και είναι δική σας επιλογή για το αν θα τις παρακολουθήσετε ή όχι. Η ιστορία είναι διασκεδαστική, η αναβάθμιση των bots ανταμείβει και δεν είναι απαίσια, τα NPC είναι αστεία και αξέχαστα, οι καθημερινές αποστολές μέχρι στιγμής δεν είναι επαναλαμβανόμενες. Υπάρχουν λίγα μειονεκτήματα που θα αναφέρω, αλλά είμαι στο όριο των λέξεων.
Υπέροχο παιχνίδι. Η πρόοδος είναι αρκετά δύσκολη αλλά πολύ ικανοποιητική. Το σύστημα μάχης είναι καλά κατασκευασμένο και το πάσο μάχης αξίζει τον κόπο για ανταμοιβές και υποστήριξη των προγραμματιστών. Δεν βαθμολογώ πολλά παιχνίδια, αλλά αξίζει τον χρόνο σας.
空戰 - 現代戰爭 飛行遊戲 動作 ryhk
Μια διαφορετική εκδοχή του Πόκεμον
Botworld Adventure Lomu spēles used
Το Botworld είναι ειλικρινά απλά εκπληκτικό. Είναι ένα πραγματικά ειρηνικό παιχνίδι. Η μουσική είναι υπέροχη, η ιδέα και η εκτέλεση είναι φοβερές, η ιστορία και οι διάλογοι είναι αστείοι και χαριτωμένοι, τα οικονομικά είναι πραγματικά γενναιόδωρα. Ειλικρινά, απλά ένα πολύ καλοφτιαγμένο παιχνίδι!
Αυτό το παιχνίδι είναι σε μεγάλο βαθμό pay-to-win και υπάρχουν σκιερές στρατηγικές και κρυφοί μηχανισμοί παιχνιδιού που περιορίζουν τις ανταμοιβές σας εκτός και αν πληρώσετε.
Γιατί δίνω μόνο 2 λόγω της επικίνδυνης ζώνης πολύ σκληρά και επίσης ακόμη και τα σνακ είναι χαμηλά τα hp σας τίποτα το ιδιαίτερο συγγνώμη
F εσύ και το παιχνίδι σου! Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σας επικίνδυνη ζώνη είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ άπαιχτη! Πάρα πολλοί εχθροί, με πολύ λιγότερα δοχεία θεραπείας, και πρέπει να περιμένουμε μια ολόκληρη μέρα;! Τι έχετε στο μυαλό σας για να φτιάξετε αυτά τα sht;;; Παίξτε μόνοι σας, υπάρχουν πολλά καλύτερα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου εκεί έξω από αυτό το κορόιδο χρημάτων. Θα έδινα αυτό -5 αστέρια αν μπορούσα. Δεν σου αξίζει τίποτα. Επεξεργασία: να συνεχίσω να διαγράφω το σχόλιό μου; Τι 🤡.
Λατρεύω το παιχνίδι Αν μπορούσα να κάνω μια πρόταση προσθέστε έναν πολλαπλασιαστή online ανοιχτό κόσμο όπου όλοι παίζουν μαζί και μετά θα μπορούσατε να έχετε μάχες με τους άλλους ανθρώπους και ίσως ακόμη και να ανταλλάξετε ρομπότ ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα ήταν φοβερό είναι να προσθέσετε τη δυνατότητα να κάνετε μια κατασκήνωση Φτιάξτε το δικό σας παρόμοιο μέρος το δικό σας σημείο προσγείωσης στο οποίο μπορείτε να πάτε με το jetpack σας και, στη συνέχεια, μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε στρατόπεδο, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα δημιουργίας ρομπότ και τέτοια πράγματα (και σας ευχαριστώ για το φοβερό παιχνίδι)
ΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΦΟΡΤΩΣΗΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!
Botworld Adventure RPG nlyd
Επομένως, προφανώς δεν μπορείτε να νικήσετε το επίπεδο 6 Astrid ενώ είστε σχεδόν στο επίπεδο 9. Απεγκαταστάθηκε
Είμαι τόσο κουρασμένος από το χρονόμετρο αναμονής για την επικίνδυνη ζώνη, έχω πάει εκεί 3 φορές μόνο για να πεθάνω και δεν μπορώ να αναβαθμίσω τίποτα άλλο στο παιχνίδι λόγω των σκραπ που μπορούν να βρεθούν μόνο σε αυτήν τη ζώνη, έχω ήδη αγοράσει πολύτιμους λίθους, οπότε θέλω να σταματήστε να παίζετε, αλλά αυτό δεν είναι πια διασκεδαστικό
Θα μπορούσε να πάει νότια, καθώς δεν είμαι μακριά, αλλά είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με αυτό. Το παιχνίδι είναι αρκετά τυπικό για διεπαφή αφής με ένα σύστημα μάχης που εμπίπτει μεταξύ στροφών atb και ενεργού χρόνου που υπολογίζει τη θέση της μονάδας και τα πάντα εν κινήσει. Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές επιλογές κατασκευής και προσαρμογής και ήδη έχω δει καλούδια κρυμμένα σε περιβάλλοντα για να ενθαρρύνω κάποια εξερεύνηση. Οι χαρακτήρες και ο κόσμος είναι χαριτωμένοι και θεματικά αυτό μου θυμίζει πολλά medabots.
Εντάξει, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ υπέροχο. Είναι χαριτωμένο, διασκεδαστικό, το παιχνίδι είναι σταθερό. Ένα ωραίο απλό, αλλά πολύπλοκο compat με τα bots. Οι διαφημίσεις είναι πολύ ελάχιστες, εκτός και αν τις επιλέξετε για περισσότερες αποστολές ή επιπλέον σκραπ. Διάολε, πλήρωσα ακόμη και για την πολυτέλεια χωρίς διαφημίσεις, και έκανε την εμπειρία καλύτερη, καθώς μπορείτε απλώς να συνεχίσετε να κάνετε περισσότερες αποστολές. Αυτό είναι ένα παιχνίδι για κινητά που γίνεται σωστά. Δόξα
Το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό, αλλά κολλάει κάθε φορά που πρέπει να δω μια διαφήμιση. Οπότε υποθέτω ότι δεν υπάρχουν μπόνους διαφήμισης για μένα.
Εξαιρετικά ελκυστική και εκπληκτική εμπειρία όταν ξεκινάτε... Ωστόσο, γίνεται εξαιρετικά σκληρό όταν ξεκλειδώνετε την πρώτη σας επικίνδυνη ζώνη. Η οθόνη φόρτωσης θα ήταν κάτι που θα δείτε περισσότερο από ό,τι θα θέλατε στην πραγματικότητα, το παιχνίδι bcz είναι αρκετά γρήγορο (που είναι υπέροχο), αλλά η φόρτωση κάθε φορά μέσα και έξω από τις μάχες θα σας απολαύσει τη συνολική σας απόλαυση... Τα ρομπότ είναι αξιοπρεπώς ποικίλλει και διαθέτει μοναδικές ή ενοχλητικές δεξιότητες για την αντιμετώπιση της εναντίωσης. Αν με κάποιο τρόπο η φόρτωση είναι πιο ομαλή, θα είναι νούμερο 1
Botworld Adventure Lakon Peranan klu
Botworld Adventure Role Playing lwl
Botworld Adventure RPG nlyd
Πολύ απλό, μπορείτε να μπείτε και να βγείτε όποτε θέλετε. Τα χειριστήρια και τα συστήματα είναι απλά και εύκολα στην παραλαβή. Συνολικά πολύ γρήγορο στην εκμάθηση και εθιστικό παιχνίδι.
Μου άρεσε πολύ το πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Το gameplay, η τέχνη, τα κινούμενα σχέδια είναι όλα καταπληκτικά. Αλλά μετά φτάνεις τα ρομπότ σου στα 20 και χτυπάς έναν πολύ συμπαγή τοίχο από τούβλα. Γίνεται ένα τεράστιο μη διασκεδαστικό grind fest και ακόμη και η πληρωμή για πράγματα δεν το βελτίωσε πολύ. Στη συνέχεια, ήθελαν επιπλέον 8 £ το μήνα για τα εποχιακά πράγματα για να κάνουν το παιχνίδι πραγματικά δυνατό. Οχι ευχαριστώ.
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά γίνεται επαναλαμβανόμενο πολύ σύντομα. Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι το τηλέφωνό μου πέθανε ενώ έπαιζα και το αρχείο αποθήκευσης μου χάθηκε εντελώς.
ήταν πραγματικά διασκεδαστικό αλλά και αρκετά μπερδεμένο. παγώνει αρκετά. Επεξεργασία: έγινε καλύτερα με την έκδοση 1.1.1... και μετά έγινε πολύ χειρότερη με την έκδοση 1.1.4. 2 λεπτά στο παιχνίδι κλειδώνουν τα χειριστήρια. Απλώς είναι αρκετό για να μπείτε στην επικίνδυνη ζώνη ή το κύπελλο ομάδας και μετά θα παγώσει και θα σας κάνει να το χαλαρώσετε όταν επαναφορτώσετε...
Meh Είναι εντάξει με κάπως βαρετά πράγματα όπως τα pokemon, αλλά χειρότερα
Η πρόοδος έχει εξαφανιστεί μετά την εκ νέου λήψη, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής, αυτό το παιχνίδι διαρκεί επίσης πάρα πολύ για να φτάσει στο επίπεδο
Άλλο ένα παιχνίδι πληρωμής για τη νίκη. Παίζοντας αυτό το παιχνίδι είναι σαν να περπατάς σε κινούμενη άμμο. Θα σημειώσετε κάποια πρόοδο μέχρι να κολλήσετε εντελώς και να μην έχετε άλλη επιλογή από το να βήξετε χρήματα. Πολύ απογοητευτικό. Μπορείτε να λάβετε κάποια «δωρεάν» πράγματα αφού παρακολουθήσετε μια διαφήμιση που ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν είναι δωρεάν. *Επεξεργαστείτε ως απάντηση στην απάντηση των προγραμματιστών: "Μπορείτε να στείλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πού έχετε κολλήσει, ώστε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε". Όχι. Σας είπα ξεκάθαρα ποιο είναι το πρόβλημά μου με αυτό το παιχνίδι.
Κάντε το εικονίδιο gadgets μεγαλύτερο. Χάνω συνεχώς τρεξίματα λόγω λανθασμένης χαρτογράφησης και μη χρήσης gadget.
Botworld Adventure Lomu spēles used
Ξεκίνησε διασκεδαστικά, αλλά τελικά μετατράπηκε σε ένα δυσάρεστο μικρό φεστιβάλ, όπου μπορείτε να προχωρήσετε μόνο μπαίνοντας σε μια καθημερινή παρουσία με περιορισμένη ώρα. Λυπάμαι που πλήρωσα για το «season pass» πριν παίξεις λίγο περισσότερο.
Είναι ένα καλό παιχνίδι. Αλλά υπάρχουν πολλά επαναλαμβανόμενα παιχνίδια. Πάρα πολλά άγρια ρομπότ/ληστές. Χρειάζεται καλύτερες αποστολές για να κρατήσει τον παίκτη αφοσιωμένο.
Δεν μπορώ να συνδεθώ ακόμα κι αν το εγκαταστήσω ξανά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Casual & υπέροχο παιχνίδι αν μας αρέσει το rpg, αλλά αυτό το παιχνίδι μας κάνει να συμμετάσχουμε στο ταξίδι του botworld. Καλή δουλειά dev
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό μέχρι ένα ορισμένο σημείο, όπου δεν μπορείτε να φτάσετε στην επόμενη ζώνη μέχρι να σηκώσετε συγκεκριμένα αντικείμενα από ένα μέρος στο οποίο έχετε πρόσβαση μόνο μία φορά κάθε 20 ώρες. Είναι σούπερ απογοητευτικό, πρέπει να περιμένεις συνεχώς για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο παιχνίδι και αν κάποιος σου χτυπήσει το χέρι και πεθάνεις απρόσεκτα στην επικίνδυνη ζώνη, τότε θα πρέπει να περιμένεις άλλες 20 ώρες για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο παιχνίδι. Αυτό πραγματικά μου χάλασε τη διασκέδαση και δεν θα μπω στον κόπο να φτάσω μέχρι το τέλος.
Μου άρεσε τόσο πολύ.. τώρα δεν μπορώ να φτάσω στην επόμενη ζώνη; οπότε πραγματικά το παιχνίδι είχε φτάσει στο τέλος του.. διορθώστε το ή απλά απεγκαταστήστε γιατί μπέρδεψες κάτι καλό.